egyéb akciók

Dermaroller kezelés, intenzív hatóanyag bevitellel

Van, ahol szárazon alkalmazzák, de a tapasztalat azt mutatja, hogy megfelelő mikromolekuláris hatóanyag koktélokkal kombinálva, jelentősen jobb eredmények érhetőek el és az elért eredmények tartósabbak is. Alternatívája – azoknak, akik nem bírják a tűket.

Hengereléssel a bőrünkben levő fibroblast sejtekre tudunk hatni, melyek így több kollagént termelnek, és magasabb vízmegkötő képességük révén kitöltik bőrünket. Ezért is hívják ezt a kezelést kollagén indukciós eljárásnak is. A saját kollagénünk termelődése mellett külön hatása van a kezelés alatt bejuttatott hatóanyagoknak mint pl. a hyaluronsav, vitaminok, gyógynövények hatóanyagai. Különböző eredetű bőrproblémákra használjuk, és szerencsére nagyon magas, mondhatni 99%-os elégedettséggel vendégek körében. Szerencsére nemcsak a felső ajak "dohányzó" ráncainak ill. az orcák ráncocskáinak és az orcák megereszkedettségének a kezelésében hatásos, hanem az atrófiás aknés eredetű hegeket és a striákat (nyúlási csíkokat) is kivételesen jó és nagyon tartósnak mondható eredménnyel kezelhetjük vele. A testfeszesítő és cellulit terápiában is bíztatóak az általa elért eredmények, azonban ebben az esetben kiegészítő kezeléseket is feltétlenül végzünk.

A derma roller hatásmechanizmusa:

a Derma Rollerrel végzett kezelések következtében úgynevezett kollagén indukció jön létre a kötőszövetben.

A Derma Roller felületét több száz nagyon vékony mikro tű borítja. Ezzel a speciális hengerrel végzett kezelés során úgynevezett mikro sebeket ejtünk a bőrön mely sebek immunválaszt követelnek a bőrtől, és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait. Ez a folyamat egy sebgyógyítási folyamat, melynek lényege, hogy a bőrben található fibroblaszt sejtcsoport, a bőr alkotó elemeit kezdik el termelni, annak érdekében, hogy begyógyítsa ezekkel a mikro sérüléseket és így egyik hatása az lesz, hogy jelentősen fokozódik a bőr kollagén termelődése. A fibroblaszt sejtek a kb.8 héten keresztül folytatott kezelési eljárásnak köszönhetően, megnövekedett mennyiségű új, hidratált kollagént termelnek, a kollagén állomány újraépül, nő a kollagén háló rugalmassága, a kötőszövet vastagsága, rugalmassága, tömörsége. Eredménye, hogy a ráncok simulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, a hegek feltöltődnek, a striák összehúzódnak.

Egész testen alkalmazható bőrmegújító, regeneráló, feszesítőként alkalmazható eljárás. Eredménnyel kezelhetők vele az aknés bőrök, és a hegek, a striák, a ráncos, megereszkedett bőr.

Béta-Hydroxy peeling kezelés

Intenzívebb, mint a dermabráziós kezelések, erősebb a hatás, hosszabban tartós és érzékeny bőrnél is alkalmazható!

tudj meg többet

Dermaroller kezelés

A derma roller egy kollagén indukciós eljárás, melynek lényege abban az immunválaszban rejlik, melyet kivált.

tudj meg többet

Férfi arckezelések

Férfi tisztító, fiatalító és
kozmetikai kezelés férfiak számára
a férfiak bőrének sajátosságait figyelembe véve.

tudj meg többet